SchilderKTV.nl
 

Houtrot in het kozijn! Wat nu?

Het hele kozijn laten vernieuwen of het laten repareren door gecertificeerde specialisten. Het verdient aandacht om te weten wat er is aangetast door houtrot, is het klein houtrot of is het een half raam. In het laatste geval is het aan te bevelen om een nieuw raam te plaatsen Anders is het als het gaat om een kozijn.


Een kozijn vernieuwen kan een aanslag zijn op uw budget, het is daarom verstandig om een eerlijke vakman in te huren die uw kozijn vakkundig kan repareren en 10 jaar garantie geeft op de door ons verrichte werkzaamheden.

   

Wat kunnen wij doen.

Het aangetaste hout word verwijderd door middel van uitzagen of frezen.
Daarna verrichten wij een vochtmeting waarbij het vochtigheids gehalte maximaal 18 % mag bedragen voordat wij kunnen overgaan tot het fixeren van de houten onderdelen.
Het gezonde hout en het nieuwe gedeelte word behandeld met een fixeer middel op basis van 2 componenten, dit heeft 2 voordelen, het rottings proces word gestopt en de hechting is optimaal. Hierna word het met en epoxy houdende hars samengebracht. U kunt daarin een keuze maken tussen zacht of hardhout.
Met deze handelswijze kunnen wij u garanderen dat het door ons verrichte werk 10 jaar meegaat.
Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen of het formulier in vullen.

Voor informatie, offerte aanvraag enz. kunt u elke zaterdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur
op onderstaand adres terecht.
Houtrot reparatie is onderdeel van www.versteegenschilders.nl